088-281 00 00
Nederlands English
Mijn Taxi Nederland

Praktische informatie over taxi Schiphol

Reserveer direct een taxi van of naar Schiphol met ons online boekingssysteem. Op deze pagina vindt u praktische informatie over de taxirit. De taxichauffeur komt u op het afgesproken tijdstip ophalen en brengt u snel en veilig naar luchthaven Schiphol. Wilt u van Schiphol naar huis gebracht worden, dan belt u na de vlucht uw taxichauffeur: u wordt binnen 20 minuten opgehaald.

  • Veilig met de taxi van en naar Schiphol Airport
  • De lage prijs staat vooraf vast: betaal met iDEAL
  • Bij de ingang van Schiphol afgezet of opgehaald
  • 24/7 een taxi van of naar de luchthaven

Bel voor het reserveren van een taxi van of naar vliegveld Schiphol naar 088 281 0000 of boek direct online

Kosten taxi van en naar Schiphol

U reist al van of naar Schiphol vanaf € 18,- per taxirit. Op onze tarievenpagina vindt u meer informatie over de prijzen van een taxirit naar Schiphol vanaf verschillende locaties. U kunt ook direct de prijs van uw taxirit berekenen. Hieronder vindt u enkele tarieven voor een taxi van en naar Schiphol, bekijk het volledige overzicht op de tarievenpagina.

Plaats/place Mijn-Taxi Budget
naar Schiphol
Mijn-Taxi Budget
van Schiphol
Mijn-Taxi Flex
naar Schiphol
Mijn-Taxi Flex
van Schiphol
taxi Amsterdam Zuid - Schiphol 30,- 30,- 32,- 37,-
taxi Diemen - Schiphol 36,- 36,- 39,- 45,-
taxi Hilversum - Schiphol 63,- 63,- 67,- 75,50
taxi Uithoorn - Schiphol 28,- 28,- 30,- 35,-

Bekijk onze prijzenBereken prijs van uw taxirit

Taxi naar Schiphol

Via onze website berekent u direct de prijs voor een taxi naar Schiphol. U kunt tot 3 uur voor vertrek een taxi reserveren, maar wanneer u eerder reserveert, betaalt u een lagere prijs voor de taxirit. Lees hieronder meer over de taxirit naar vliegveld Schiphol.

Ophaaltijden

De taxi haalt u op vanaf het gewenste adres en rijdt vervolgens naar luchthaven Schiphol. Bekijk hoeveel bagage u kunt meenemen in een reguliere taxi en een taxibusje. Bij het reserveren van een taxi kiest u uit een van onze vier serviceniveaus en de bijbehorende punctualiteit:

Mijn-Taxi serviceniveau Tijdstip van ophalen
Budget Binnen 15 minuten voor of na uw besteltijd
Flex Binnen 15 minuten voor of na uw besteltijd
Stipt Binnen 5 minuten voor of na uw besteltijd
Ad-hoc Bespreek de mogelijkheden met onze telefooncentrale

 

De taxichauffeur zet u met uw bagage af bij de ingang van Schiphol Airport, zodat u vervolgens gemakkelijk naar de juiste gate kunt lopen. Op Schiphol vindt u bagagekarren om uw bagage snel en moeiteloos mee te nemen.

Direct een taxi naar Schiphol bestellen

Bereken met ons boekingssysteem de prijs die u betaalt voor een taxirit naar Schiphol. U kunt de taxi direct online reserveren of bellen naar 088 281 0000. Vul het aantal personen, de hoeveelheid bagage en het ophaaladres in en bestel direct uw taxi.

U kunt tot drie uur voor vertrek een taxi naar Amsterdam Airport Schiphol bestellen. Bestelt u minder dan drie uur van tevoren, dan werken wij op basis van het best effort principe: bespreek de mogelijkheden met onze telefooncentrale.

Taxi van Schiphol

Voorafgaand aan uw vliegreis een taxi van Schiphol naar huis bestellen doet u gemakkelijk en snel via ons online boekingssysteem. U ontvangt na de landing van uw vliegtuig een sms met het telefoonnummer van de taxichauffeur, zodat de taxichauffeur u kan ophalen na het afhalen van uw bagage.

Ophalen van luchthaven Schiphol

Zodra uw vliegtuig is geland, ontvangt u van Mijn-Taxi een sms met het telefoonnummer van uw taxichauffeur. Dit nummer belt u wanneer u uw bagage heeft ontvangen. De taxichauffeur is vervolgens binnen 20 minuten op luchthaven Schiphol om u op te halen. U wordt bij de ingang van Schiphol opgehaald. Bekijk hieronder de ophaaltijden bij elk serviceniveau van Mijn-Taxi:

 

Mijn-Taxi serviceniveauTijdstip van ophalen
Budget10 tot 40 minuten na uw telefoontje
FlexBinnen 20 minuten na uw telefoontje
StiptBinnen 20 minuten na uw telefoontje
Ad-hocBespreek de mogelijkheden met onze telefooncentrale

 

De taxichauffeur kan u ook komen ophalen bij het Meeting Point op Amsterdam Airport Schiphol. Op deze wijze hoeft u niet te zoeken naar uw taxi. Het Meeting Point bevindt zich midden op Schiphol Plaza. De enorme kubus met rode en witte vlakken is niet te missen.

Direct een taxi van Schiphol reserveren

Reserveer direct een taxi via onze website. Vul uw contact- en vluchtgegevens in, evenals uw bestemming om de prijs te berekenen. U kunt ook telefonisch een taxi reserveren via 088 281 0000. Hieronder leest u meer over de hoeveelheid bagage die u kunt meenemen in reguliere taxi’s en taxibusjes.

Voldoende ruimte voor bagage

Wanneer u van of naar Schiphol reist houden wij er uiteraard rekening mee dat u bagage bij zich heeft. In al onze taxi’s passen maximaal twee grote koffers en drie koffers of tassen die geschikt zijn voor handbagage. Heeft u meer bagage, dan geeft u dit bij het bestellen van de taxi aan. Wij verzorgen dan een taxibusje voor u, zodat u al uw bagage gemakkelijk kunt meenemen naar het vliegveld. In het overzicht hieronder bekijkt u hoeveel personen en bagage er in onze reguliere taxi’s en taxibusjes passen.

 

Reguliere taxi Taxibusje
Bagage 2 koffers plus 3 stuks handbagage 6 koffers plus 8 stuks handbagage
Aantal personen 4 personen 8 personen

 

Neem contact op met Mijn-Taxi

Voor meer informatie over onze taxiritten van en naar luchthaven Schiphol belt u ons. U kunt telefonisch ook direct een taxi reserveren voor uw reis van of naar Amsterdam Airport Schiphol.

Bel 088 281 0000