088-281 00 00
Nederlands English
Mijn Taxi Nederland

Video: de beste taxi-pranks

14 november, 2016 10:41

Regelmatig worden er voor tv-programma’s grappen uitgehaald met taxi’s. Taxichauffeurs laten hun passagiers schrikken of jagen ze angst aan, wat vaak leuke beelden oplevert. Stel dat je nietsvermoedend in een taxi stapt en er zit een peuter achter het stuur. Wat doe je dan? Wij hebben de leukste taxipranks voor je verzameld.

Taxichauffeur jaagt passagiers de stuipen op het lijf

Deze taxichauffeur gaat zich gedurende de rit steeds vreemder gedragen. Hij jaagt zijn passagiers de stuipen op het lijf. Gelukkig kunnen ze er achteraf wel om lachen – een beetje dan.

Onverwachte wending

Deze chauffeur nodigt mensen uit voor een ritje. Zodra ze zijn ingestapt scheurt hij weg en dan gebeurt er iets wat de passagiers niet hadden verwacht... De reacties van de passagiers zijn hilarisch.

Parkeerwachter tilt taxi op

Je ziet het niet elke dag: een parkeerwachter tilt een taxi op alsof het niks is. De voorbijgangers reageren geschokt, maar zij weten natuurlijk niet welke truc de parkeerwachter gebruikt om de auto op te tillen.

3-jarige taxichauffeur

Dit moet wel de jongste chauffeur ooit zijn. De nietsvermoedende passagiers stappen in de taxi en zien vervolgens een peuter achter het stuur zitten. Durven ze het aan om mee te rijden?

Chauffeur valt in slaap

Deze passagiers weten niet wat ze overkomt wanneer de chauffeur het stuur loslaat, telkens afgeleid raakt en zelfs in slaap valt achter het stuur. De auto rijdt zelfstandig, maar dat kunnen de passagiers niet zien.

Chauffeurs én passagiers in de maling nemen

Just For Laughs neemt zowel chauffeurs als passagiers in de maling. Hoe zou jij reageren als de taxichauffeur er vandoor gaat met je bagage? Deze passagiers in de video schrikken zich in ieder geval een hoedje.

Gelukkig zijn er ook nog taxi’s die je wel gewoon naar de plaats van bestemming brengen, zonder je hierbij in de maling te nemen. Reserveer hiervoor een taxi bij Mijn-Taxi via 088 281 0000 of via ons boekingsformulier.

< Geschiedenis taxi: van paard en wagen naar zelfrijdende auto 4 redenen om met de taxi naar Schiphol te gaan >

Reacties

Er zijn nog geen opermkingen
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen