088-281 00 00
Nederlands English
Mijn Taxi Nederland

Tips om een goedkope taxi te bestellen

28 februari, 2017 13:48

Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor een taxi, maar de kans is groot dat je dat per ongeluk toch doet. Houd jij bijvoorbeeld al rekening met de reserveringstijd en besteltijd van een taxi? Lees de onderstaande tips om jouw taxirit voortaan veel goedkoper te maken. Je bespaart met deze tips tot wel 45% op een taxirit!

1.      Korting tijdens daluren

Bij Mijn-Taxi krijg je korting tijdens de daluren wanneer je op tijd reserveert en vooraf betaalt via iDEAL. Dit betekent dat je goedkoper reist tussen 09.00 uur ’s morgens en 15.59 uur ’s middags. Reserveer ruim op tijd om te profiteren van de daluren korting.

2.      Vooraf een taxi reserveren

Vaak weet je ruim van tevoren al wanneer je een taxi nodig hebt, bijvoorbeeld als je naar Schiphol moet. Maak hier slim gebruik van door vroeg te reserveren. Bij Mijn-Taxi krijg je korting bij een vroege boeking. Boek je minimaal 24 uur van tevoren, dan kan de korting oplopen tot wel 45%.

3.      Op tijd klaarstaan

Voorkom extra kosten door op tijd klaar te staan wanneer de taxichauffeur je komt ophalen. Ben je te laat, dan gaat de meter lopen. De eerste 5 minuten wacht de chauffeur kosteloos op je, maar daarna kost het wachten € 10,- per kwartier.

4.      Flexibele tijden

Wil je stipt op tijd opgehaald worden of komt het niet op 10 minuten aan? Wanneer je wat flexibeler bent, gaat de prijs van je taxirit omlaag. Wil je op tijd komen en toch profiteren van deze korting, dan bestel je de taxi gewoon iets eerder.

5.      Een taxi delen

Besparen op een taxi kan heel eenvoudig zijn: deel je een taxi, dan ben je veel goedkoper uit. Ga je met de taxi naar je werk, zoek dan uit of je een taxi kunt delen met een collega. Neem je een taxi naar een feest of diner, kijk dan of je een taxi kunt delen met je vrienden.

Tot 20% korting op je taxirit

  • Minimaal 3 uur van tevoren een taxi boeken

Tot 35% korting op je taxirit

  • Minimaal 3 uur van tevoren een taxi boeken
  • Flexibele ophaaltijd: +/- 15 minuten

 

Tot 45% korting op je taxirit

  • Minimaal 24 uur van tevoren een taxi boeken
  • Flexibele ophaaltijd: +/- 15 minuten
  • Reizen tijdens daluren

 

Met deze tips kun je dus flink besparen op de kosten van een taxirit. Wil je direct een goedkope taxi bestellen? Bel dan 088 281 000 of boek een rit via ons boekingsportaal.

< Geschiedenis taxi: van paard en wagen naar zelfrijdende auto Londense taxichauffeurs leren 25.000 straten uit hun hoofd >

Reacties

Er zijn nog geen opermkingen
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen