088-281 00 00
Nederlands English
Mijn Taxi Nederland

Mijn-Taxi

4 augustus, 2011 14:13

Zonder vuurwerk, met niet meer dan een advertentie in de lokale bladen, is Mijn-Taxi twee weken geleden van start gegaan.
De startdatum was zorgvuldig gekozen: In het rustige vakantieseizoen zodat we in de eerste weken konden zien of we misschien iets waren vergeten en of alles wel werkte zoals wij ons hadden voorgesteld.
Zorgvuldig gekozen of niet: de achter ons liggende twee weken waren verre van rustig. Inmiddels hebben we de 500ste rit mogen noteren en er is nog geen nacht geweest dat niet alle beschikbare chauffeurs konden rijden.
En we doen het met plezier!  En wat belangrijker is: Het reserveren van ritten op de website van Mijn-Taxi loopt fantastisch en ook onze passagiers zijn enthousiast: Eindelijk is het mogelijk om voordat je reserveert exact af te spreken wat de taxirit zal kosten: Geen verrassingen, een rustig en zorgeloos begin van de vakantie.
Daarnaast is het geweldig om te merken dat Mijn-Taxi kan rekenen op sympathie omdat het een activiteit is van Verhoef Personenvervoer. Hoewel Verhoef al 12 jaar geleden het “gewone” taxivervoer staakte om zich op het directievervoer toe te leggen, is de service en de kwaliteit van het bedrijf nog niet vergeten.


Aan Mijn-Taxi de uitdaging dat waar te maken.

< Mijn-Taxi breidt weer uit