088-281 00 00
Nederlands English
Mijn Taxi Nederland

4 redenen om met de taxi naar Schiphol te gaan

2 november, 2016 10:02

Amsterdam Schiphol Airport vervoert meer dan 55 miljoen reizigers per jaar. Voordat ze aan hun grote vliegtocht beginnen, moeten ze echter eerst per bus, trein of auto naar het vliegveld reizen. Wanneer u de reis comfortabel en stressvrij wilt beginnen, neem dan een taxi naar Schiphol.

1. Geen gesjouw met zware koffers

Stelt u zich eens voor dat u bepakt en bezakt met de bus of trein naar Schiphol moet reizen. Het is helemaal niet praktisch om met uw koffer en handbagage in een volle bus of trein te stappen. U kunt uw koffer niet kwijt en in- en uitstappen is lastig met uw bagage. Neemt u de taxi, dan zorgen wij dat u eenvoudig alle bagage kunt meenemen. In de taxi kunt u 2 grote koffers en 3 stuks handbagage meenemen. Indien u meer bagage heeft, dan kunt u dat aangeven bij de reservering. Wij zorgen vervolgens voor passend vervoer. Een taxi zet u bovendien af bij de ingang van het vliegveld, waarna u met een handige bagagekar uw spullen kunt meenemen naar de juiste gate. Op die manier hoeft u niet onnodig te sjouwen met uw zware koffer en handbagage.

2. Besparen op parkeerkosten

U kunt uw auto veilig thuis laten staan in de garage of op de oprit. U hoeft zich tijdens de reis dus geen zorgen te maken om uw auto. Ook bespaart u hierdoor op parkeerkosten. Bovendien hoeft u na uw vakantie of zakenreis niet met uw bagage in de hand op zoek naar uw auto. Soms staat uw auto op loopafstand, maar in andere gevallen moet u zelfs eerst met een pendeldienst naar de parkeerplaats reizen.

3. Ontspannen op reis

De taxi haalt u thuis op, zodat uw reis ontspannen begint. U hoeft zich niet druk te maken om files, omleidingen en andere vertragingen: dat doet de chauffeur voor u. Mijn-Taxi vervoert u zonder stress en zorgen van en naar Schiphol. Wanneer u na de reis van Schiphol naar huis reist, ontvangt u na de landing van uw vliegtuig een sms met het telefoonnummer van de chauffeur. U kunt bellen na het ophalen van de bagage, waarna de chauffeur u komt ophalen.

4. Vaste lage prijzen

Speciaal voor de ritten van en naar Schiphol heeft Mijn-Taxi vaste lage prijzen. Ook grotere gezelschappen kunnen wij vervoeren met een taxibus: ideaal als u met een groep vrienden reist of extra bagage wilt meenemen. De kosten zijn bovendien vooraf bekend en u bepaalt zelf hoe u betaalt: vooraf via iDEAL, of na de rit met creditcard of pinpas.

Mijn-Taxi

Reist u binnenkort van of naar Schiphol en wilt u een taxi reserveren? Bekijk de lage tarieven die Mijn-Taxi hanteert. Het is aan te raden om op tijd te reserveren, maar u kunt uiterlijk tot 15 minuten voor vertrek een taxi bestellen. Reserveer direct via telefoonnummer 088 281 0000 of via het boekingsformulier. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

< Geschiedenis taxi: van paard en wagen naar zelfrijdende auto De 7 typen chauffeurs >

Reacties

Er zijn nog geen opermkingen
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen