Schiphol dit weekend slecht bereikbaar

Het is wel wat toevallig! In een eerdere blogpost benoemden we één van de voordelen van Mijn Taxi: Wanneer u naar Schiphol gaat, heeft u minder last van de beperkte bereikbaarheid. Kiest u er namelijk voor om per trein van en naar Schiphol te reizen, dan is de kans aanwezig dat u te maken krijgt met vertragingen of, erger nog, uitval van treinen. Nationale Spoorwegen plant tegenwoordig regelmatig werkzaamheden in in het weekend. Dit heeft in veel gevallen te maken met algemeen onderhoud wat gedaan moet worden. Zo is het ook dit weekend het geval.

Dit weekend (1 en 2 november 2014) zal de NS werken aan het spoor richting Schiphol. Om deze reden rijden er op zowel zaterdag 1 november als zondag 2 november geen treinen tussen Amsterdam Centraal en Luchthaven Schiphol. Dit betekent dat, wanneer u uitgerekend dát weekend per trein naar Schiphol wil of van Schiphol naar huis wil, u te maken krijgt met problemen. Overigens, hetzelfde traject zal niet toegankelijk zijn op zaterdag 22 november, zondag 23 november, zaterdag 6 december en zondag 7 december.

Komend weekend zijn er dus geen Sprinters of Intercity’s tussen Amsterdam Centraal, Schiphol en Amersfoort. U zou gebruik kunnen maken van de omreisroute of van de NS-bussen. Dat zou uw reisplanning erg kunnen verstoren, maar gelukkig bestaan er ook andere manieren om naar Schiphol te reizen.

Bij Mijn Taxi zijn is er geen onderhoud aan het spoor of sprake van alternatieve (minder comfortabele) routes. U hoeft niet met koffers, tassen en familieleden te improviseren hoe u in de NS-bus past. Regelmatig zijn er ook berichten van passagiers die aangeven dat er te weinig NS-bussen zijn. Hierdoor kunnen mensen niet mee en missen zij hun aansluiting. Deze hele heisa is niet op u van toepassing wanneer u kiest voor reizen met Mijn-Taxi!

Wat ook interessant is...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>